KUN FOR DIG SOM ER SERIØS

Find endate

Mener du virkelig, at du gerne vil på endate, og vil du gerne have det første møde så ærligt som muligt, så læs mere.

endate med video

Vi samler på seriøse singler

Endate i og med dating danmark, er en fascinerende verden, hvor kærlighedens kildevæld bobler lystigt. Et sted med online dates, hvor håbefulde video profiler virkelig kan vise hvem de virkelig er, i søgen efter den eneste ene. Det er i romantikkens verden, hvor hver profil er en potentielt værdifuld skat.

Her er endate med plads til alle, fra den håbløse romantiker til den skeptiske single. Profilerne her er en buffet af personligheder, hvor man kan se og høre en video, før man bestemmer sig for sin favorit.

Det mest charmerende ved endate er dens danske ånd. Her er humor en essentiel krydderi, en velplaceret vittighed kan være nøglen til en andens hjerte, og gøre jagten på kærlighed til en underholdende affære, et sted hvor udtrykket blind dates er fortid.

Endate er mere end bare sjov og flirt. TidMedDig er et sted, hvor langvarige forbindelser blomstrer og bliver til mere end endate, det starter nemlig med ærlighed og åbenhed.

Så om du er en evig optimist eller en forsigtig fisk i datinghavet, så start med endate hvor du ved hvad du går ind til.

Vil du have endate som er ærlig

Da TidMedDig bruger video optaget af en af vore egne videofotografer, er du garanteret en ægte oplevelse af profilerne, vi sørger for at både din og andres video er uden filter, men samtidig et indblik i din verden, uden at du mister kontrol over hvad der skal vises, ALLE videoer er godkendt af profilen (dig) inden de går live, og det er vel at mærke KUN for andre medlemmer. De eksempel videoer du ser på forsiden, er kun vist med samtykke fra profilerne. Vi viser ikke din profil offentligt.

endate hjemme i din stue

Er du seriøs nok til endate med video?

Videoer tilbyder et mere nuanceret og dybere indblik i virkeligheden, hvilket opfattes som mere seriøst og troværdigt sammenlignet med billeder, der er lette at manipulere og ofte overfladiske.

Videoer giver dybere kontekst gennem kropssprog, stemmeintonation og interaktion, vil du ikke gerne selv fremstå seriøs og vise hvem du i virkeligheden er?

Med en video på din profil,

koster abonnementet

Få din egen video og start endate seriøst

Lidt genert måske?

Når du ved, du bliver optaget på video, kan det øge din selvbevidsthed. Du bliver mere opmærksom på, hvordan du ser ud, hvordan du lyder, og hvordan du opfører dig. Dette kan forstærke følelser af usikkerhed og frygt for at blive bedømt.

Husk på, at alle starter et sted, og ingen forventer perfektion. Tænk positivt om processen og accepter, at det er okay at lave fejl.

Husk på, hvorfor du optager videoen. Fokus på formålet kan hjælpe dig med at lægge mindre vægt på din egen præstation.

Du er i et behageligt miljø, et velkendt rum eller et sted, hvor du føler dig tryg.

Dette er en tendens til at overvurdere, hvor meget andre bemærker og bedømmer vores udseende og handlinger, tænk bare over hvordan du ser eksempelvideoerne, det er da ret fine ikke sandt, og mind dig selv om, at andre mennesker sandsynligvis ikke lægger mærke til eller bedømmer dig så kritisk, som du tror.

Hvis du ikke er vant til at være på video, kan det føles unaturligt og ubehageligt, men bare rolig, vores fotograf, tager alt helt afslappet og i dit eget tempo.

Det er din chance for at glimte, ikke grue, og du kan godt finde en kæreste.