FIND EN KÆRESTE MED VIDEO DATING

Find Din Soulmate Gennem Linserne:
Dating med Video

Her er et revolutionerende koncept inden for dating: Dating med video.

Hvad er DatingVideo?

Tænk dig, at du kan se en kort film om en person, før du beslutter dig for at bruge tid og energi på en date. Ikke en amatøroptaget video med dårlig belysning og endnu dårligere lyd. Nej, vi taler om video dating profiler, hvor vægten ligger tungt på det første ord: Video. Optagelserne foretages af en professionel fotograf, der fanger din sjæl og charme i high-definition.

Find Kæreste med Video – Hvordan Virker Det?

Systemet er enkelt. Du opretter en profil som sædvanligt, men i stedet for at uploade billeder, booker du en tid med en professionel fotograf. De optager en kort video af dig, hvor du introducerer dig selv, dine interesser, og hvad du leder efter i en potentiel partner. Videoen uploades til din profil, og voilà, du er klar til at blive stjernen i dit eget lille dating-univers.

Fordelene

  • Ægthed: Ikke mere photoshop eller gamle billeder. Hvad du ser, er hvad du får.
  • Dybde: En video kan formidle nuancer og personlighed, som et billede aldrig kan.
  • Filter: Du kan kun modtage beskeder fra andre profiler med video. Så slipper du for at spilde tid på et dårligt billede eller et snap filter.
  • Sikkerhed: Du ved det er en rigtig person foran kameraet, vi filmer hjemme hos dig, og viser dig som du er.

And Action!

Så, hvad venter du på? Grib din smartphone, book en tid med en fotograf og lad kameralinserne finde din næste kæreste. Du ved, hvad man siger: “Et billede siger mere end tusind ord, men en video kan bare få dig en date fredag aften!”

Og hvis du tænker: “Jamen, jeg er ikke god foran et kamera,” så husk, at det er fotografens job at få dig til at se fantastisk ud. Hvis de kan gøre en gulerod fotogen, kan de også gøre underværker med dig!

Så spænd sikkerhedsbæltet og gør dig klar til en datingoplevelse, der er lige så tæt på 4D, som vi kan komme uden at inkludere lugtesansen.

Et eksempel på en datingvideo

Dating video eksempel

Her ser du et ægte portræt af en seriøs single, som med hans datingvideo viser hvem han er, og hvad han går op i.

Du kan virkelig fornemme hvem han er, og ser ham i afslappede forhold hvor han fortæller dig hvad der gør ham glad.

Et eksempel på dating med video fra en kvinde

dating med video

Se en hyggelig video, og få hurtigt en fornemmelse af hendes hverdag, interesser og hvad hun leder efter. Et portræt på video, hvor du både kan se og høre hvem hun er.


Videodating er ikke bare en trend, det er fremtiden for online dating. Med en professionel video profil får du chancen for at vise din ægte selv og slipper for ubehagelige overraskelser. Det tilføjer et ekstra lag af ægthed, dybde og sikkerhed til datingoplevelsen. Glem alt om at spilde tid på profiler, der ikke er, hvad de giver sig ud for at være. Med video dating, kan du tage kontrol over dit kærlighedsliv og finde den rigtige partner i high-definition.

videodating

Det er tid til at lade kærlighedens video zoome ind i dit liv.

Vil du se flere dating profiler med video, kan du oprettet et standard medlemsskab, og se alle videoer, men du kan ikke kontakte nogen, før du har din egen video, fair skal være fair.

Find din nye kærlighed i dag…

Start en profil som standardmedlem, og se alle de flotte videoer. Når du er klar til at tage kontakt til en sød single, så skal du bare have filmet din egen video.

Swipe Venstre for Swipes

Hvorfor Video Dating Er Fremtidens Romantik”

Velkommen til en verden, hvor kærlighed ikke er et spørgsmål om hurtige swipes eller overfladiske selfies. I takt med at senior dating-scenen udvikler sig, er der opstået en ny stjerne på himlen: Video dating. Og her er grunden til, at denne metode ikke bare er en fløjtende nyhed, men en ægte game-changer i jagten på kærlighed.

Video Dating

En Scene for Ægte Selvudfoldelse

Forestil dig et sted, hvor dit første indtryk ikke er et statisk billede, men en levende præsentation af dig selv. Video dating giver en unik mulighed for at udtrykke din personlighed, charme og humor på en måde, som traditionelle billeder aldrig vil kunne matche. Det er som at gå fra sort-hvid til farve-TV!

Se gode råd når du skal have lavet en video