#ingenfilter – et opgør med perfekthedskulturen

Du vil helst se på ærlige dating profiler uden filter, det kan du her.

Du kan også være med på den nye trend, og være #heltnaturlig som er det smukkeste filter vi har.

dating uden filter

Se video uden filter

  • Hvad du ser er ægte
  • Genkendelige portrætter
  • Hør og se profilen

Få din egen video

  • Optaget af professionel videofotograf
  • Naturligt og blødt lys
  • Klippet til 3 minutter og godkendt af dig
MED ÆRLIGHED KOMMER MAN LÆNGST

Vi dømmer på forhånd

I løbet af de sidste 10 til 15 år har både dyrkelsen og etableringen af de nære relationer, som er så vigtige for os haft sin start online og især på mobiltelefonen, som altid ligger trygt og godt i lommen på os.

Mange deler ikke selfies på sociale medier, før de har været en tur gennem et filter. I forfængelighedens navn skal en bums, en dobbelthage og andre uønskede træk vaskes væk, inden jagten på den eneste ene går ind, og billeder kan deles. 

Hvis vi i stigende grad lærer, at filter er lig med sandheden, så er der ikke noget at sige til, at der mangler noget når man så står overfor den ufiltrerede version på en første date.

At være ærlig og give din udelte opmærksomhed ved at være 100 procent til stede og vise, at du også er et ægte menneske, bør være det første skidt mod et fremtidigt forhold.

STOP STATISTIKKEN

1,7 millioner singler i Danmark

25% bruger et filter henover deres selfie

7% bruger kun netdating

Mennesker er pyntesyge

Mange af de kendte socialmedia apps har indbygget en lang række filtre, så du kan nærmest ikke undgå dem, og filteret er i effekt så snart du åbner dit kamera, for det er hverken nyt eller anderledes end det altid har været, at folk ønsker at se så godt ud som muligt udadtil. Husk dog at du skal være dig selv når et ægte forhold skal lykkedes, derfor skal du være dig selv på din datingprofil.

Indsatsen for kærligheden

Samtidig handler det om, at vi i Danmark har en doven dating kultur, hvor mange singler tror, de kan møde en kæreste i forbifarten uden at gøre noget særligt for det, de ser ikke dating som en vigtig investering, seriøs dating er at gøre en indsats, ligesom man ville gøre i jagten på et job, altså for at finde kærligheden.

Elsk dig selv først

Lavt selvværd kan forhindre singler i at tro på, at de fortjener kærlighed, man går måske mere op i, hvad andre tænker om én og det, man sagde eller gjorde på en date, frem for at være sig selv og mærke, hvordan man selv har det.

Dating handler om at sælge sig selv, og hvis man ikke tør stå frem, så bliver den historie kort.

Øv dig, sammen med venner, så lærer du nok også at være mere åben om dine fortrin, de er trods alt venner af dit naturlige selv.

Det rigtige sted

Dating på steder, der ikke viser ens personlighed, kan være en barriere, men steder hvor man både ser og hører hinanden, uden at skulle tage det første skridt øjeblikkeligt, kan hjælpe dig til at være mere på “hjemmebane” når det endelige rigtige møde kommer.

Baggage

Tidligere forhold kan påvirke nutidige forhold. Tænk over, hvad der var godt og mindre godt for dig i de gamle relationer. Måske vil du finde ud af, at du har lært noget om dig selv og dine ønsker til en kæreste i fremtiden.

En forventning kan begrænse nye møder.

I Danmark føler vi os meget ansvarlige for, at det første møde går godt, og det afholder mange fra at gøre det. Med en video er det første møde privat og det næste i virkeligheden derfor mere familiært.

Presset fra et tikker biologisk ur kan skabe stress i datinglivet.

Vær ærlig over for den person, du dater, man vil måske ønske, at man kan flytte sammen med sin kæreste en dag, hvis begge har lyst, men lad det ikke handle om, at man skal have alting i en fart.

Bliv en del af trenden

Det perfekte liv og billede findes ikke, og da slet ikke på Instagram. Opdag de nye hashtags # :

#ingendigitalforvrængning

#ingenfilter

#heltnaturlig

#tidmeddig