Lidt om baggrunden for Tid med Dig

Anja Fra Tid Med Dig online dating

I Danmark er der flere end nogensinde før, der bor selv. Alt efter kilde ligger tallet på omkring 1 million husstande, som består af én person. Det kan være et bevidst valg – eller det kan være som konsekvens af, af den rette at slå sig ned sammen med, ikke lige er kommet forbi endnu.

Jeg har selv stået der i perioder af mit liv – alene og med ønsket om at møde én at dele hverdagens oplevelser med, og hvor det at være på „udkig“, kan være en grænseoverskridende ting at skulle gøre. For hvordan bærer man sig egentlig ad, når man nu er det, der kan karakteriseres som en „rigtig voksen“, men samtidig oplever, at mange af de muligheder der er for online dating, stort set kun henvender sig til de unge.

3 ud af 4 der bruger netdating er ifølge en kilde, mellem 16 og 44 år. Jeg tror på, at årsagen til at segmentet 45+ er så dårligt repræsenteret er, at der simpelthen ikke findes den eller de rigtige platforme, målrettet netop dette segment.

Derfor var det for mig helt oplagt, at jeg med min baggrund som proffessionel fotograf og videograf, kombineret med min passion for at skabe noget der vitterligt kan gøre en forskel for „rigtige voksne“ i 45+ segmentet, måtte udvikle et univers, som udfylder et gabende hul i de dating muligheder markedet tilbyder idag. Hermed var ideén til „Tid med Dig“ født.

Min mission er

At skabe en platform som gør den +45 årige tryg ved at søge kærlighed eller venskab digitalt ved brug af vores produkt

Min vision er at „Tid med Dig“, skal være et seriøst dating community og en platform, som baserer sig på værdier som troværdighed, respekt og autensitet.

Jeg vil tilbyde brugere en personlig og ægte præsentation af, hvem de er, og hvad de står for.

En præsentation, der i høj grad tegner den enkelte, som de er via en kvalitetsvideo, på deres præmisser og uden quick fixes og algoritmer for swipe. Her er mennesket i centrum.

Jeg kan ikke garantere at brugerne af „Tid med Dig“ finder kærligheden hos os , men
vi stiller en platform og et community til rådighed så de bliver set for den de er, og med et blik for det de vil.

Jeg håber I bliver ligeså begejstrede for idéen og mine planer for „Tid med Dig“, som jeg er.

Anja Schønwandt personen bag dating med video